Highlights i det nye år

 

Hvorfor ikke give en god koncertoplevelse i julegave? Jazzhouse er klar med masser af spændende navne i det nye år - fra fremragende danske jazznavne som Kasper Tranberg, Boujeloud og Carsten Dahl Experience til internationale mestrer som Daniel Levin, Rodrigo Amado og Midori Takada.


2016 går på hæld, og Jazzhouse åbner snart dørene til et nyt koncertår med masser af forrygende musik. Mangler du stadig af få et par af julegaverne i hus, kan en koncertbillet uden tvivl skabe glæde, så få et overblik over Jazzhouse' program her.

 

I februar inviterer vi som vanligt til Vinterjazz med en lang række markante danske og internationale navne på programmet. 8. februar kan du opleve cellisten Daniel Levin og hans avantgardistiske kammermusik i en eminent spillende kvartet med den ambitiøse duo Probosci som opvarmning. Dagen efter præsenterer vores elektroniske klub Proton det transkønnede noiseikon Genesis P-Orridge sammen med den eksperimenterende musiker Aaron Dilloway - en eksklusiv koncert, der hastigt nærmer sig udsolgt. Se også frem til et stærkt dansk islæt i form af Boujeloud og SVIN 17. februar og trompetisten Kasper Tranberg og hans internationale band Straw Boss 18. februar.

 

Vi tager hul på marts med en koncert med den prominente portugisiske saxofonist Rodrigo Amado, der sammen med sine tre dygtige medspillere graver ned i 50 års free-jazz-historie. Senere på måneden er der dømt dunkel kammermusik, når kultbandet The Black Heart Procession spiller reunion-koncert med albumklassikeren '1' i selskab med sjælefrænden Sam Coomes. Samme uge giver den eminente pianist Carsten Dahl koncert med sin fremragende kvartet Carsten Dahl Experience. I april kan du se frem til koncerter med så forskellige navne som den japanske percussionist Midori Takada og det anmelderroste danske band Narcosatanicos.

 

Masser af nye koncerter tilføjes i starten af 2017.

 

Mere info:

 

8/2, kl. 20:00

Daniel Levin Quartet + Probosci

 

9/2, kl. 20:00

Genesis P-Orridge & Aaron Dilloway + Puce Mary

 

17/2, kl. 21:00

Boujeloud + SVIN

 

18/2, kl. 21:00

Kasper Tranberg Straw Boss + Digital Primitives

 

2/3, kl. 20:00

Rodrigo Amado 'This Is Our Language' Quartet

 

22/3, kl. 20:00

The Black Heart Procession + Sam Coomes

 

23/3, kl. 20:00

Carsten Dahl Experience

 

4/4, kl. 20:00

Midori Takada

 

7/4, kl. 21:00

Narcosatanicos + Værket + Ærkenbrand