Aldous Harding (NZ) + H. Hawkline (UK) - Jazzhouse

tirsdag 24. oktober

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 170 dkk inkl. gebyr

Medarrangør: Smash!Bang!Pow!

Facebook event

Den roste newzealandske sanger Aldous Harding byder på mørk og underspillet folk i Jazzhouse. Hun er aktuel med det John Parish-producerede album ‘Party’ (4AD). H. Hawkline er tilføjet som support. Koncerten præsenteres i samarbejde med Smash!Bang!Pow!

Gotisk folk. Det kalder den newzealandske sanger og sangskriver Aldous Harding selv sin dramatiske og underspillede musik, der stemningsmæssigt antyder et slægtskab med skæve, musikalske eksistenser som Kate Bush, Vashti Bunyan, Nico og Scott Walker. Men samtidig fremstår hendes sange, som deres helt egne, soniske mikrokosmosser.

Dem får det danske publikum mulighed for at opleve på nært hold, når Harding gæster Jazzhouse tirsdag den 24.oktober. Her vil den fremadstormende sangerinde medbringe materialet fra sit nyligt udsendte album ‘Party’, opfølgeren til hendes to år gamle, selvbetitlede debut. Det aktuelle album, som er Hardings stærkeste og mest tilgængelige til dato, indeholder en samling spartanske, men yderst melodiske, sange, der er udgivet på det legendariske pladeselskab 4AD og produceret af PJ Harveys mangeårige producer og samarbejdspartner John Parish. Snyd ikke dig selv for at opleve en af tidens mest interessante nye sangskrivere.

Support: H. Hawkline
Den walisiske sangskriver H. Hawkline er tilføjet som support til koncerten. Han er aktuel med albummet ‘I Romanticize’ (Heavenly Recordings), der er blevet rost for sit hypnotiske folk-univers med eksperimenterende soniske lag. H. Hawkline har i flere år samarbejdet med Cate Le Bon, som man tidligere har kunnet opleve i Jazzhouse.

Jazzhouse