DRUMS feat. Pasborg, Sjelberg, Olesen & Lazo - Jazzhouse

fredag 08. september

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 140 dkk inkl. gebyr

Facebook event

Fire fantastiske slagtøjsspillere mødes til ekstatisk trommefest på Jazzhouse.

Stefan Pasborg (trommer) Kristoffer Sjelberg (trommer) Rune Olesen (percussion) Eliel Lazo (percussion)

Der bliver tale om en virtuos og berusende rejse ind i trommernes univers, når fire af landets ypperligste slagtøjsmænd smækker talenterne sammen én aften, hvor det kun er trommerne, der får lov at være i centrum.

De fire trommeslagere har rødder i forskellige genrer og musikalske traditioner, men ét har de til fælles; den dybt passionerede tilgang til slagtøjet og dets sublime groove. Det vil artisterne fejre ved en sveddryppende dansefest, der helt eksklusivt præsenteres på Jazzhouse – et must for alle med hang til mesterligt trommespil.

Stefan Pasborg er en af landets førende jazztrommeslagere, der dog heller ikke afholder sig fra at hente inspiration i beskidt rock’n’roll, afrobeat, balkanmusik og meget mere. Han spiller bl.a. i Ibrahim Electric, Carsten Dahl Experience og sammen med gambianske Dawda Jobarteh.

Kristoffer Sjelberg kendes også under navnet Stunn Gunn, er bl.a. den ene del af duoen EaggerStunn. Han har også ageret trommeslager for prominente danske navne som Malk De Koijn og Bikstok Røgsystem.

En af Danmarks mest eftertragtede trommeslagere og percussionister, Rune Olesen, kan også opleves denne aften. Han har medvirket på et hav af udgivelser med navne som Lars H.U.G., The Savage Rose og C.V. Jørgensen.

Endelig kan vi præsentere Eliel Lazo, der ikke helt tilfældigt fik prædikatet ”Gods Hands” på Cuba – han er congavirtuos i absolut verdensklasse. Han kom til Danmark for 10 år siden for at spille med DR Big Band, og har været her lige siden, hvor han altså denne aften spiller med tre prominente danske musikere.

Jazzhouse kan dermed præsentere et sandt mesterhold, der uden tvivl kommer til at levere en forrygende musikoplevelse!

Billede af Hassan Jensen.

In English
Take a virtuous and exhilarating journey into a unique drum universe, when four of Denmark’s most promonent percussionists, Stefan Pasborg, Kristoffer Sjelberg, Rune Olesen and Eliel Lazo, known for his “God’s hands” in Cuba, come together in a new constellation centered around their passion for drum instruments.

Jazzhouse