En fest for førligheden - Jazzhouse

søndag 05. november

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 19:30

Pris: 185 dkk inkl. gebyr

Facebook event

Musikeren Casper Mikkelsen inviterer til EN FEST FOR FØRLIGHEDEN – Og en stor, fælles, festlig musikalsk FUCK-finger til sygdommen Sclerose.

Hej.

Jeg hedder Casper Mikkelsen, jeg er 35 år gammel, og jeg er musiker.

I foråret 2013 fik jeg konstateret den uhelbredelige autoimmune og til tider stærkt invaliderende nervesygdom Multibel Sclerose. Heldigvis er det endnu ikke gået så galt, som jeg frygtede, og i dag mærker jeg stort set intet til sygdommen, og spiller musik som aldrig før. 7-9-13 …

Og DET har jeg tænkt mig at fejre – med en stor, festlig og fælles musikalsk fejring af vores fantastiske fysiske og mentale førlighed.

Det bliver en aften i selskab med en lang række af mine yndlingsmusikere og -mennesker, der i dagens anledning alle stiller op og spiller vederlagsfrit i den gode sags tjeneste.

Jeg kan ikke garantere jer, at I kender alle dem, I skal opleve på scenen, men jeg kan garantere jer en mageløs festaften med tidløs musik for både det intenst lyttende, det intenst dansende, det intenst syngene og det intenst snavende publikum. Alle er med andre ord mere end velkommen.

Desværre er det ikke alle, der er lige så heldige som du og jeg, og mange ser ikke sig selv i stand til at deltage i en sådan fejring. Derfor går overskudet fra billetsalget ubeskåret til Scleroseforeningens støtte til forskning i sclerose. På denne måde kan vi forhåbentlig medvirke til, at man inden alt for længe kan komme denne (for mange) forfærdelige sygdom til livs.

Hvis man ikke kan komme, men alligevel ønsker at støtte det gode formål, så er der et link til en indsamling lige her:  https://indsamling.scleroseforeningen.dk/fundraisers/stot-forskning-i-sklerose

Jeg glæder mig helt ustyrligt meget og håber, vi ses!

De bedste hilsener
Casper Mikkelsen

Foto: Niels Linneberg

Jazzhouse