Julie Kjær: This Is Where You See Me + Syrphe & Luong Hue Trinh - Jazzhouse

fredag 10. november

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 110 dkk inkl. gebyr / 60 dkk inkl. gebyr (studierabat)

Medarrangør: G((o))ng Tomorrow

Facebook event

G((o))ng Tomorrow byder på et særligt bestillingsværk med Julie Kjær, der har samlet et internationalt stjernehold. Aftenen byder desuden på et møde mellem Syrphe (aka Ars Electronica prismodtager og støjkunstner Cedrik Fermont) og den vietnamesiske elektroniske musiker Luong Hue Trinh.

Kom til uropførelsen af årets store bestillingsværk This Is Where You See Me af saxofonisten Julie Kjær. Hun har samlet et internationalt stjernehold af musikere, såsom bassisten John Edwards og violinisten Mandhira de Saram. Musikken er baseret på komposition og fri improvisation, udforskning af instrumenternes akustiske lyd gennem extended techniques og med et strejf af folkemusik.

Oplev også årets vinder af Ars Electronica prisen Golden Nica; den belgiske lyd- og støjkunstner Cedrik Fermont i helt nyt møde med den vietnamesiske elektroniske musiker Luong Hue Trinh.

G((o))ng Tomorrow er en årlig festival i København
G((o))ng Tomorrow er en årligt tilbagevendende festival i København for ny, eksperimenterende musik og lydkunst på tværs af genrer og i mødet med andre kunstarter. I år finder festivalen sted fra 3. – 11. november, hvor fremsynede kunstnere fra Danmark og udlandet præsenterer den sidste nye eksperimenterende musik og lydkunst i mødet med andre kunstformer på forskellige venues i hele København. G((o))ng Tomorrow arrangeres af SNYK – genreorganisationen for ny, eksperimenterende musik og lydkunst.

Læs mere på www.gongtomorrow.dk

Jazzhouse