Heimatt - Jazzhouse

onsdag 20. september

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 120 dkk inkl. gebyr / Early bird: 100 dkk inkl. gebyr

Arrangør: 3rd Tsunami

Facebook event

Dansk/norske Heimatt fremfører hele sit nye og længe ventede album i intime rammer i Jazzhouse – og medbringer stort band.

22 september udkommer Heimatts andet album, som opfølger på debutpladen ‘With You I Will Dance All The Way Through The Night. I Will Tie Your Hands And Go Blind. If You Just Let Me.’, der udkom i 2015, og som modtog pæne anmeldelser (5/6 Alt For Damerne og 4/6 Gaffa). Onsdag den 20. september vil Heimatt derfor, med sit store band, for første gang på dansk jord i næsten to år fremføre hele sit nye album i Jazzhouses intime rammer.

Siden 2014 har Magnus Grilstad under sit alias Heimatt udgivet en EP og et debutalbum, to udgivelser, der har sendt den unge dansk/norske musiker og band på flere turneer i Danmark, en opvarmningstour for Rasmus Walter og længere turneer syd for grænsen, samt budt på massive festivalsomre, der har bragt Heimatt forbi Roskilde Festival, SPOT Festival, Reeperbahn Festival, Tallinn Music Week, SmukFest, Musik i Lejet, Trailerpark Festival og Danmarks Grimmeste m.fl.

Helt fra starten er det gået utrolig hurtigt for den unge Grilstad; fra den første øver med bandet til en booking på Roskilde Festival og en pladekontrakt med Playground Music var i hus, var der kun gået seks måneder. Efter to år med næsten 100 koncerter i ind- og udland var der brug for ro til at finde ud af hvilken retning projektet skulle tage, og der er da også sket meget rent musikalsk for den dansk/norske artist, hvor det før var den moderne indie/folk som Heimatt dyrkede, så har musikken nu bevæget sig over i en mere elektronisk og poppet retning, mens Heimatt har bibeholdt den store organiske lyd. der har gjort ham og bandet til en festival-darling.

Der sættes et begrænset parti early bird-billetter i salg til koncerten på Jazzhouse onsdag den 20. september. Salget starter mandag den 29. maj kl. 12:00 via Ticketmaster.

Jazzhouse