Julie Byrne (US)

tirsdag 12. september

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: 160 dkk inkl. gebyr

Medarrangør: smash!bang!pow!

Facebook event

Transcenderende og vederkvægende amerikansk folk fra den fænomenale sangerinde Julie Byrne – aktuel med albummet ‘Not Even Happiness’.

Præsenteres i samarbejde med Smash!Bang!Pow!

Som bagkvinde til én af dette års bedste singer/songwriterudgivelser ‘Not Even Happiness’, har 26-årige Julie Byrne fundet kreativiteten frem i hvileløsheden på sit andet album. Byrne er nemlig flyttet meget rundt, hovedsageligt på den nordamerikanske østkyst, hvor det ubarmhjertige klima i den oprindelige hjemstavn Buffalo kan menes at have ageret motor for en tiltrængt varme og vedkommende nerve, som Julie Byrne får frem på pladen.

På ‘Not Even Happiness’ leverer Byrnes en helt igennem pragtfuld vokalpræstation, hvor hendes stemme er både opsøgende og apatisk transcenderende på samme tid, mens hendes lyrik stille og roligt viser sig som små åbenbaringer.

Presse i udlandet og herhjemme har allerede udnævnt ‘Not Even Happiness’ til én af årets plader, hvor Soundvenue skrev: »Byrne har ikke bare en stemme, der betager sin lytter og som åbner sig op ved gentagne aflytninger. Hun har fundet sin egen stemme.«. Til september får Københavnerne fornøjelsen af at se Byrne folde sig ud på Jazzhouse den 12. september.

Jazzhouse