Nina Garcia & Maria Bertel (FR/DK) – Open Air - Jazzhouse

torsdag 13. juli

Dørene åbner: kl. -

Koncerten starter: kl. 19:00

Pris: Gratis

Medarrangør: Copenhagen Jazz Festival

Facebook event

Copenhagen Jazz Festival og Jazzhouses udendørsscene i Niels Hemmingsens Gade er igen i år dedikeret til hårdtslående danske navne og et par særligt udvalgte gæster fra USA, Japan og Skandinavien – inviteret af danske musikere. Kom med til free-, noise- og punkjazz på gadeplan mandag til fredag fra kl. 19.00. Der er fri entré, og det er tilladt at medbringe drikkevarer. Fra klokken 21.00 fortsætter aftenprogrammet inde på Jazzhouse.

Nina Garcia er en fransk guitarist med base i Paris. Solo optræder hun under aliaset Mariachi og bliver udgivet af pladeselskabet No Lagos. Maria Bertel, kendt fra Ymers Pizza, Selvhenter og Bad Asthma, er en dansk trombonist og medlem af det københavnske musikkollektiv Eget Værelse.

De to musikere mødte hinanden i Paris i 2015 og har siden optrådt sammen ved en række lejligheder. Deres musikalske udtryk ligger et sted mellem impro, støjende feedback, drone, knitren, kortslutninger, slag, overtoner, pivelyde, elektrisk overløb og tilfældige, næsten perfekte toner.

Jazzhouse