Orbit Stern & Q + Yoshitake Expe (JP) – Open Air - Jazzhouse

tirsdag 11. juli

Dørene åbner: kl. -

Koncerten starter: kl. 19:00

Pris: Gratis

Medarrangør: Copenhagen Jazz Festival

Facebook event

Copenhagen Jazz Festival og Jazzhouses udendørsscene i Niels Hemmingsens Gade er igen i år dedikeret til hårdtslående danske navne og et par særligt udvalgte gæster fra USA, Japan og Skandinavien – inviteret af danske musikere. Kom med til free-, noise- og punkjazz på gadeplan mandag til fredag fra kl. 19.00. Der er fri entré, og det er tilladt at medbringe drikkevarer. Fra klokken 21.00 fortsætter aftenprogrammet inde på Jazzhouse.

Orbit Stern & Q er et samarbejde mellem trommeslager og producer Frederik Hauch, guitarist Samuel Hällkvist og soloartisten Qarin Wikström. I forbindelse med Copenhagen Jazz Festival 2017 præsenterer gruppen en koncert med den japanske guitarist Yoshitake Expe, som de har delt scene med under nogle af deres tidligere japanturnéer.

Yoshitake Expe er en guitarist med et meget bredt musikalsk udtryk, svingende fra brede ambiente lydflader til elegant sammenvævede komplekse rytmiske mønstre. Han mestrer kombinationen af guitar og effektpedaler til perfektion og er i stand til, ene mand, at frembringe store meditative kompositioner.

Sagt om Yoshitake Expe: »He is Funky Dread Space guitarist legend of Japan. His guitar, It’s talkative more than Synthesizer.« – Yamantaka Eye, Boredoms

Jazzhouse