Posh Isolation Showcase - Jazzhouse

fredag 20. oktober

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 80 dkk inkl. gebyr

Medarrangør: Posh Isolation

Facebook event

Københavns stolte flagskib for eksperimenterende og grænsesøgende techno, industrial, noise mm. Posh Isolation præsenterer showcase i Jazzhouse med Puce Mary, Damien Dubrovnik, Age Coin, MC Boli samt udvalgte DJ’s. Aftenen er en del af en ny koncertrække på Jazzhouse med fokus på nordiske kuratorer og smalle musikmiljøer, støttet af Nordisk Kulturfonds nye pulje, PULS. 

Tilbage i foråret kunne det københavnske pladeselskab Posh Isolation, der har spillet en væsentlig rolle for eksperimenterende musik i Danmark de seneste mange år, fejre deres 8 års jubilæum. Det skete bl.a. med et udsolgt jubilæums-show i Jazzhouse.

I samme forår mistede Posh Isolation dog også deres udstillingsvindue i form af deres butik i Blågårdsgade. Siden har de levet en mere tilbagetrukken tilværelse i en baggård på Vesterbro – dog med et erklæret mål om at markere sig mere på live-fronten med hyppige arrangementer i København. Det første af disse arrangementer finder sted på netop Jazzhouse. Arrangementet indgår samtidig i Jazzhouses nystartede koncertrække, hvor vi sætter fokus på nordiske kuratorer og smalle musikmiljøer, støttet af Nordisk Kulturfonds nye pulje, PULS.

Aftenen byder på en række live acts samt udvalgte dj’s. Posh Isolation har i høj grad markeret sig med kunstnere, der forener rå excesser og kunstnerisk tyngde i en blanding af industrial, noise, post punk og techno, og det bærer Jazzhouse-showcasen da også præg af. Oplev bl.a. Puce Mary, der internationalt har vakt opsigt med sit elektroniske og støjende univers, samt den ligeledes øresønderrivende duo Damien Dubrovnik bestående af Christian Stadsgaard og Loke Rahbek. Man kan desuden opleve live shows med den techno-prægede duo Age Coin samt MC Boli. Troels Hastrup og Visage leverer DJ-set i løbet af aftenen.

PULS
Koncerten gennemføres med støtte fra Nordisk Kulturfonds nye netværkspulje, PULS. Jazzhouse vil over det næste år gennemføre en række på otte aftener, der alle har til formål at præsentere nordiske musikmiljøer. Hver af disse aftener er kurateret af en/et nordisk koncertarrangør, festival, spillested, pladeselskab eller kunstnerkollektiv, i dette tilfælde den nystartede koncertarrangør J.E.M.A.L. Senere PULS-relaterede koncerter vil byde på aftener kurateret af blandt andre danske Posh Isolation, svenske iDEAL Recordings, de finske koncertarrangører og kunstnersammenslutning Himera og den Stockholmske festival, Edition.

Jazzhouse