The Lake Støttefest - Jazzhouse

lørdag 02. september

Dørene åbner: kl. 20:00

Koncerten starter: kl. 21:00

Pris: 150 dkk inkl. gebyr

Medarrangør: The Lake

Facebook event

Radiostationen The Lake holder storstilet støttefest i Jazzhouse. Oplev live-indslag fra Laid Back, CTM, Sjæl I Flammer, Ydegirl og First Flush samt DJ’s hele aftenen.

Med deres nysgerrige og ihærdige indsats for at kuratere og udbrede kendskabet til alverdens musik, der typisk undslipper mainstream-radioens flow, har internetradiostationen The Lake de seneste år været en kærkommen inspirationskilde for lyttere med appetit på nye lyde. The Lake har også udviklet sig til et bredere kuratorisk kollektiv, der ikke kun arbejder med radio og podcasts, men også står bag en række events. I 2015 gæstekuraterede The Lake således et større program i Jazzhouse, og for nylig har de stået bag bl.a. festivalen Badesøen.

Det er således ikke en underdrivelse at kalde The Lake for en væsentlig kilde inden for alternativ musik og lyttekultur. Men selvom The Lake primært drives med hjælp fra frivillige radioentusiaster, kræves der økonomiske resurser. The Lake afholder derfor nu en storstilet støttefest i Jazzhouse – en fest, der både har til hensigt at skabe en fejring af den musik, som The Lake hylder, men også at rejse penge til, at denne fortsat kan udbredes på endnu bedre vilkår.

Aftenen vil byde på en perlerække af danske kunstnere, der hver vil optræde med en kort koncert, mens hele herligheden bindes sammen af udvalgte DJ’s. Live kan man glæde sig til bl.a. et af Danmarks vel nok vigtigste bands, Laid Back, der har leveret nogle af de største danske hits nogensinde, men som også har skabt deres helt egen niche inden for elektronisk popmusik.

Aftenen byder også på CTM – alias Cæcilie Trier – der med sine kammermusikalske sange har imponeret publikum og kritikere. Hun har tidligere spillet udsolgt koncert i Jazzhouse og står altid for intense koncerter. Bandet Sjæl I Flammer er et af de nyere skud på den danske stamme for skæv popmusik. Bandet har hentet titel fra et af de største danske 80’er-hits, men deres alternative popunivers er i høj grad nutidigt.

First Flush udspringer af kollektivet Af Med Hovedet og skaber et åbent rockunivers med inspiration fra både punk, prog og pop, mens endnu ret ubeskrevne Ydegirl (alias Andrea Novel) står for et elektronisk, opklippet og atmosfærisk sangunivers.

Således byder aftenen på mulighed for både at høre danske legender og nye skud på den danske scene. Så snyd ikke dig selv for en fantastisk musikalsk aften, hvor du samtidig kan støtte et godt formål.

Jazzhouse