Tri4th (JP) - Jazzhouse

lørdag 08. juli

Dørene åbner: kl. 22:30

Koncerten starter: kl. 23:00

Pris: Fri entré

Medarrangør: Copenhagen Jazz Festival og Tokyo Jazz

Facebook event

Oplev et af de førende jazzorkestre fra Japan, når Jazzhouse, Copenhagen Jazz Festival og Tokyo Jazz byder på gratis koncert med Tri4th efter showet med Mark Guiliana Jazz Quartet.

Den japanske gruppe Tri4th nyder stor succes i hjemlandet, men er et relativt ubeskrevet blad i resten af verden. Det bliver der forhåbentlig ændret på, når den medrivende jazzkvintet lægger vejen forbi Jazzhouse og Kongens Have. Tri4th er udvalgt til sommerens festival af Tokyo Jazz Festival og koncerten er en del af det store japanske tema på Copenhagen Jazz Festival 2017.

Gruppens fem medlemmer var oprindeligt blot tre, men siden begyndelsen i 2006 har Tri4th haft vokseværk og står i dag som en fuldbyrdet jazzkvintet med trommer, bas, klaver, trompet og sax. Debutalbummet “Tri4th” udkom i 2010 med den legendariske japanske DJ og producer Tatsuo Suguna bag knapperne. Siden er det blevet til en lille håndfuld udgivelser, der har sikret gruppen en førende plads i japansk jazz. Oplev en funky, festlig og gennemgroovy fremvisning af noget af tidens bedste jazz fra en til tider ellers halvhemmelig del af den internationale jazzscene.

Om Copenhagen Jazz Festival
Den 39. udgave af Copenhagen Jazz Festival finder sted den 7.-16. juli 2017 på mere end 120 spillesteder fordelt over hele hovedstaden. Programmet offentliggøres løbende på www.jazz.dk.

Jazzhouse