UNG LYD MGK: Afgangskoncerter - Jazzhouse

mandag 29. maj

Dørene åbner: kl. 19:00

Koncerten starter: kl. 20:00

Pris: Gratis

Arrangør: Sankt Annæ

Facebook event

Sankt Annæ MGK’s 4.års elever præsenterer egne projekter. Kom og hør fremtidens musikere og komponister.

Mathias og venner

Mathias Müller præsenterer et todelt program, rækkende fra svulstig rock til poppede soul-beats. Det første projekt, Pierre Phillips, har været i gang i tre år og har bevæget sig omkring alt fra poppet singer/songwriter og indie til de mere dunkle kroge af sangskrivergenren. Nu har projektet fundet sig et solidt fundament i soul-genren ala Frank Ocean og Childish Gambino. Der bliver budt på rå falset med originale sange om store følelser.

Den anden del af projektet, Couch, står som en stærk kontrasterende modpol, hvor de fem musikere byder på festlig og powerfuld musik med afsæt i stadionrockens energi. Der bliver budt på varm forstærkerlyd,  sprødt kor og ungdommelig drengerøvsenergi med original rockmusik, der er inspireret af så forskellige navne som 30 Seconds to Mars, Guns and Roses og Jeff Buckley.

Blueshift
Umiddelbart lyder Blueshift som en velsmurt popmusik, men under den dansevenlige overflade finder man et mere modent og følelsesladet udtryk. Omdrejningspunktet for musikken er de tre sangere, der udtrykker sig vidt forskelligt, men som tilsammen har en unik og personlig klang. Varme synthflader og tunge beats bærer det store lydbillede, som taler til både vemodet og danselysten.

Jazzhouse