Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på det, du søger, kan du kontakte os her.

 

Hvordan er åbningstiderne i Jazzhouse?

Jazzhouse har kun åbent i forbindelse med arrangementer – tjek hjemmesiden for at orientere dig om, hvornår der sker noget. Vi åbner som hovedregel altid en time før showstart (enkelte afvigelser kan forekomme – disse vil i så fald fremgå af hjemmesiden).

 

Hvordan køber jeg billet til Jazzhouses arrangementer?

Billetter til Jazzhouses egne arrangementer kan købes via Billetlugen (har du problem med at købe billet, da kontakt Billetlugens kundeservice). Enkelte arrangementer med eksterne arrangører kan have andre billetudbydere, ligesom enkelte koncerter kun har dørsalg. Er der billetter tilbage, kan de købes i døren på aftenen. Hold øje med om der er meldt “få billetter” på en koncert – i dette tilfælde anbefales det at købe i forsalg.

 

Kan man købe gavekort til Jazzhouse?

I øjeblikket er det ikke muligt at købe gavekort via Jazzhouse. Man kan dog købe gavekort hos Billetlugen, og dette vil gælde til langt de fleste arrangementer i Jazzhouse.

 

Skal jeg printe min billet ud, eller kan jeg medbringe den på telefon?

Det er ikke nødvendigt at printe billetten ud. Smartphone el. lign. er fint.

 

Kan man købe uafhentede billetter i døren til koncerter, der er meldt udsolgt?

Nej. Udsolgt betyder udsolgt, og der bliver ikke sat ekstra billetter i salg i døren, ej heller frigivet uafhentede billetter. Ved udsolgt anbefaler vi, at du tjekker Facebook-event for det pågældende arrangement, da der ofte er folk, som sælger billetter videre (vi advarer dog mod snyd med billetter).

 

Er der aldersbegrænsning i Jazzhouse?

Nej, alle aldersgrupper er velkomne til koncerter i Jazzhouse. Vi udskænker naturligvis kun alkohol til folk over 18 år.

 

Er der kørestolsadgang til Jazzhouse?

Ja, der er elevator ned til koncertsalen. Det er dog en god idé at kontakte Jazzhouse forinden, hvis du kommer i kørestol (skriv til info@jazzhouse.dk). Hjælper kommer gratis med ind til koncerten.

 

Er der garderobe til koncerterne?

Ja. Til de fleste arrangementer på Store Scene vil der være betalingsgarderobe (20 kr. pr. genstand) i kælderen.

 

Er der siddepladser til koncerterne?

Det varierer om koncerten er sat til siddende eller stående kapacitet. Dette vil fremgå af billetten. Ved siddende koncerter er der altid tale om unummererede siddepladser – det er altså ikke muligt at reservere bord eller en bestemt siddeplads.

 

Kan man spise i Jazzhouse?

Nej, vi har ikke tilladelse til at servere mad, og vi tillader heller ikke, at man medbringer mad. Der er dog rig mulighed for at købe mad i området inden koncerten, f.eks. finder man et væld af cafeer og restauranter på Gråbrødre Torv lige ved siden af Jazzhouse.

 

Kan jeg betale med kreditkort eller MobilePay?

Jazzhouse tager imod de fleste gængse kreditkort og kontanter. Man kan pt. ikke betale med MobilePay og lignende betalingsformer.

 

Offentlig transport

Jazzhouse er beliggende centralt i København med god adgang via offentlig transport. Tag S-tog eller Metro til Nørreport St., Metro til Kongens Nytorv eller benyt en af de mange busser, der stopper ved Christiansborg. Planlæg din rejse her.

 

Jeg vil gerne spille på Jazzhouse. Hvordan kommer jeg til det?

Skriv en email til vores booker på music@jazzhouse.dk. Vi accepterer ikke bookinghenvendelser pr. telefon. Læs mere her.

 

Kan jeg leje Jazzhouse til et arrangement?

Ja. Kontakt vores udlejningsansvarlige på leje@jazzhouse.dk. Læs mere om leje af Jazzhouse her.