22/03

STORE SCENE

The Black Heart Procession + Sam Coomes (US)

Køb billet

Wednesday kl. 20:00

Dørene åbner kl. 19:00

200 dkk inkl. gebyr

The Black Heart Procession genopliver deres dunkle og djævelske kammermusik, når de spiller koncert på Jazzhouse i selskab med den albumaktuelle sjælefrænde Sam Coomes. Præsenteres af Smash!Bang!Pow!.

The Black Heart Procession

Der er tale om en kærkommen genopstandelse, når The Black Heart Procession lægger vejen forbi Jazzhouse på deres første tour siden 2011. Den San Diego-baserede gruppe grundlagt af Pall Jenkins og Tobias Nathaniel (tidligere medlemmer af indiebandet Three Mile Pilot) opnåede kultstatus, da de fra 1997 til 2009 udgav seks plader med dunkel og djævelsk kammermusik, der tog afsæt i 'southern mystique', gotiske mørkereferencer og okkultisme. Sangene er præget af en næsten asketisk instrumentering typisk bestående af enkle orgelpunktueringer, mjavende sav og grædende guitarer, imens Jenkins' klagende vokal og sortsynede tekster spøger i front. The Black Heart Procession udgav senest ep'en 'Blood Bunny / Black Rabbit' i 2010, og vi ser frem til at lægge scene til denne uventede, nostalgipåkaldende reunion, hvor de vil spille albumklassikeren '1' fra 1998 fra start til slut.

 

Sam Coomes

Sam Coomes’ alsidige og toneangivende musikalske eventyr på det nordvestlige Amerikas indiescene tæller både den grænsesøgende duo Quasi, som han udgjorde sammen trommeslageren i Sleater-Kinney, Janet Weiss, og turnéopgaver med Elliott Smith og Built To Spill. Sammen med Weiss har han udgivet et væld af albums på forskellige labels, og den erfarne herre har nu udgivet sit debutalbum, ‘Bugger Me’, der er blevet beskrevet som 'Suicide meets Plastic Ono Era John Lennon'. Meget rammende for den flamboyante og humoristiske orgelmusik og de udsvævende, effektladede sekvenser, som skal omfavne både det underholdende og det skræmmende.