Vi tilbyder dig, din virksomhed eller din organisation eksklusiv adgang til en af Københavns centrums mest elegante, autentiske og historiske locations, hvor I kan afholde konferencer, netværksarrangementer, modeshows, private firmaarrangementer og foredrag.

Jazzhouse er placeret i stueetagen af den historiske Kvindernes Bygning lige over for Helligåndskirken i Niels Hemmingsens Gade 10 i hjertet af København Indre By. Siden 1990 har Jazzhouse været et hus for dansk og international jazz af top kvalitet – både swing, moderne og eksperimenterende jazz – samt fungeret som natklub.

I juni 2012 kunne Jazzhouse slå dørene op for et nyt, flot og gennemrenoveret hus med atmosfære, intimitet og sjæl, som huset har bygget op over dets snart 25 år lange eksistens. Jazzhouse står som den på én gang traditionsrige, nyskabende og moderne jazzklub i en historisk jazzby som København.

Huset i Niels Hemmingsens Gade forbinder Gråbrødre Torv og Strøget ved Storkespringvandet og giver derfor ideelle transportbetingelser fra Nørreport, Rådhuspladsen, Christiansborg og Kongens Nytorv.


Der er mulighed for at leje hele Jazzhouse eller:

KONCERTSALEN (kapacitet 300 stående/230 siddende gæster ved Store Scene)

– ideelt til foredrag, receptioner, workshops, modeevents, prisuddelinger og større præsentationer

STUEETAGEN (150 stående/55 siddende gæster ved Lille Scene og cocktailbaren)

– fremragende til kreative talks, receptioner, møder, intimkoncerter, oplæsning, pladeudgivelser, location til musik- eller reklameoptagelse, fremlæggelser osv.

Jazzhouse stiller lydudstyr, mikrofoner samt projektor til rådighed, og udarbejder en skalérbar opsætning af rummet med borde, stole, scene og lyssætning i samarbejde med arrangør, som passer til kundens arrangement. Der er endvidere adgang til køkken, opvask og service.

Lejemålet tilpasses med husets barpersonale, samlet produktion og hjælp til booking af musikalske indslag eller dj’s. Jazzhouse har en professionel dj-pult , tre mixerpulte og udstyr til mindre koncertproduktioner. I Koncertsalen er der et flygel, og på LilIe Scene er der klaver. I cocktailbaren er der et udvalg af øl, vand og drinks med et vink til jazzhistorien.

Google Maps var for nylig forbi Jazzhouse og har sørget for at du kan komme en tur rundt i hele huset – du kan endda gå på scenen og sætte dig bag vores Steinway-flygel. Tag en virtuel tur her.


Kontakt og rundvisning

Er du interesseret i en rundvisning eller at høre mere om privat leje af Jazzhouse, kan du kontakte Sidse Gry Jeppesen på tlf.: 3315 4700 eller på email sidse@jazzhouse.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!