• 16/03 - 2017

  April highlights

  OOIOO

   

  April i Jazzhouse står i særdeleshed i de internationale navnes tegn. Vi kommer omkring alt fra svensk psych til afrofuturistisk rap, fra armensk folkemusik til moderne europæisk jazz og fra eksperimenterende jazz/metal til chilensk lo-fi. Endelig sætter vi fokus på markante japanske navne som led i et større Japan-fokus i 2017.

  Læs mere
 • 28/02 - 2017

  Marts highlights

  Lean Left

   

  Marts-programmet for Jazzhouse er nu komplet. Koncerten med Daniel Lanois er udsolgt, men du kan stadig glæde dig til Carsten Dahl Experience, Chris Lightcap's Bigmouth, Lean Left (billedet), The Black Heart Procession m.fl.

  Læs mere
 • 15/02 - 2017

  Sprudlende portugisisk jazz

  Rodrigo Amado

  Den portugisiske jazzscene rykker i disse år. Jazzhouse sætter i de kommende uger fokus på spændende portugisiske navne. Glæd dig til David Maranha og Gabriel Ferrandini i samspil med Alex Zhang Hungtai 22. februar og til Rodrigo Amados stjernespækkede 'This Is Our Language' Quartet 2. marts.

  Læs mere
 • 09/02 - 2017

  Radigue, Riley & The Gurdjieff Ensemble:Jazzhouse i kirken og koncertsalen

  Eliane Radigue 

   

  Med en spektakulær koncert i Holmens Kirke på fredag, hvor det 30 mand store franske orkester ONCEIM opfører musik af den 85-årige visionære komponist Eliane Radigue, indleder Jazzhouse en koncertsæson, der byder på flere store projekter i byens kirker og koncertsale. Her kan man også glæde sig til koncert i Trinitatis Kirke med klassisk armensk musik fra The Gurdjieff Ensemble 24. april og ikke mindst koncert med en af det 20. århundredes mest indflydelsesrige komponister, minimalisten Terry Riley, på Bremen Teater 7. juni.

  Læs mere
 • 18/01 - 2017

  Guide til Vinterjazz 2017

   

  Vi fuldfører årets flotte Vinterjazz-program på Jazzhouse med bl.a stor opsætning af Eliane Radigues minimalistiske musik i Holmens Kirke og musikalsk hyldest til Paul Bley fra Carsten Dahl m.fl. Få et overblik her.

  Læs mere
 • 17/01 - 2017

  Autopsia: ny tværkunstnerisk programserie i Jazzhouse

   

  Jazzhouse skyder 2017 i gang med den nye tværkunstneriske programserie, Autopsia, hvor en række af tidens grænsesøgende musikere over fire aftener går i dialog med videokunst, koreografi og danseperformance.

  Læs mere
 • 21/12 - 2016

  Highlights i det nye år

   

  Hvorfor ikke give en god koncertoplevelse i julegave? Jazzhouse er klar med masser af spændende navne i det nye år - fra fremragende danske jazznavne som Kasper Tranberg, Boujeloud og Carsten Dahl Experience til internationale mestrer som Daniel Levin, Rodrigo Amado og Midori Takada.

  Læs mere
 • 30/11 - 2016

  Jazzhouse klar med de første Vinterjazz-navne

   

  De første navne til Vinterjazz 2017 på Jazzhouse er nu klar og tæller blandt andre danske SVIN og Boujeloud, amerikanske Daniel Levin og en ny forrygende sekstet fra Kasper Tranberg.

  Læs mere
 • 09/11 - 2016

  G((o))ng Tomorrow indtager Jazzhouse

   

  Oplev blandt andre mestersaxofonisten Lotte Anker og komponist og lydkunstner Niels Lyhne Løkkegaard under den københavnske festival for eksperimenterende musik og lydkunst.

  Læs mere
 • 03/11 - 2016

  The Necks fejrer 30 års jubilæum på Jazzhouse

   

  Den australske trio The Necks markerer 30 års jubilæum med to koncerter næste uge i Jazzhouse, hvor de tidligere har givet flere udsolgte koncerter.

  Læs mere